Young Captain Award

//Young Captain Award
Young Captain Award2018-12-10T22:53:01+00:00

Young Captain Award

INTRODUCTIE OVER DE YOUNG CAPTAIN AWARD

De nieuwe generatie leiders loopt zich warm. Aan de top van grote bedrijven staan mannen en vrouwen klaar die straks het gezicht van ondernemend Nederland zullen zijn. Mensen die een belofte vertegenwoordigen. Die zich onderscheiden door durf, daadkracht en oorspronkelijkheid. Die internationaal denken. En die leiderschap zien als een maatschappelijke, persoonlijke en economische verantwoordelijkheid.
De jaarlijkse Young Captain Award maakt deze leiders zichtbaar. De Award biedt hen een podium en geeft een extra boost aan hun ambitie en talent, met een uitdagend en uniek jaarprogramma.

De Young Captain Award wordt dit jaar (2017) voor de dertiende keer uitgereikt. De jury kent de Award jaarlijks toe aan de meest getalenteerde businessleider die opvalt door de invloed die hij of zij al in een vroege fase van zijn of haar carrière heeft op de eigen onderneming.

Het gaat om jonge, zakelijke leiders die opvallen door durf, daadkracht en uitstekende leiderschapsvaardigheden. Talenten die leiderschap zien als een maatschappelijke, persoonlijke en economische verantwoordelijkheid. De Young Captain Award moedigt alle deelnemende talenten aan door hen een podium te bieden en hen te introduceren in relevante maatschappelijke en economische netwerken.

FINALE VIDEOCLIP

NIEUWSBERICHTEN IN DE MEDIA